Bli med i Spire

Det er enkelt å bli en del av Spire, det eneste kravet er at man må tilby en fordel i form av tilbud, rabatt eller kupong i nettbutikk og/eller fysisk butikk. Når kunden benytter seg av fordelen går det automatisk litt tilbake til kunden i form av Spirebonus og litt støtte til kundens hjertesak(er). Man kan enkelt fortalt si at Spire minner om en kombinasjon av Trumf og Grasrotandelen.

Når kunden handler i fysisk butikken trenger de ikke vise Spire, de betaler med et bankkort som er registrert i appen og resten går automatisk. Handler man i nettbutikk må kunden trykke på lenken i Spire slik at vi klarer å følge kjøpet og registrere det.

Målet vårt er at det skal være enkelt å være med i Spire og lavterskel for alle bedrifter til å støtte frivilligheten. Det er derfor gratis* å være med i Spire, ingen bindingstid og man velger selv hvilken fordel man vil tilby. Fordelen kan endres når man måtte ønske. Fyll ut skjemaet nedenfor og vi i Spire tar kontakt med dere så snart som mulig. 

* Eneste faste kostnad er eventuell tilknytning av betalingsterminaler i fysisk butikk (500,- årlig pr lokasjon uavhengig av antall terminaler tilknyttet)