Spire

Spire App AS ble etablert i juli 2020, midt under corona. Lag og foreninger stod midt oppi en vanskelig tid og var bekymret for fremtiden. Flere barn og unge mistet sin møteplass, det ble rett og slett full stopp. Det var gjerne først da vi alle forstod hvor stor betydning frivilligheten har for mange av oss.

Det har vært en tøff tid for lag og foreninger med restriksjoner som påvirker mulighetene til å gjennomføre aktiviteter og begrense antall deltakere. Den reduserte aktiviteten har ført til at mange organisasjoner ikke har hatt muligheter til å rekruttere medlemmer, gjøre investeringer og annen utvikling av virksomheten. Den reduserte aktiviteten har svekket organisasjonene sin økonomi og har gitt store konsekvenser.

Spire er en ny etisk forsvarlig inntektskilde til frivilligheten, og sammen med næringslivet skal vi styrke økonomien til de ideelle organisasjonene. Spire er et fordelsprogram i en app som passer for alle som har en eller flere hjertesaker. Man kan velge så mange hjertesaker man vil blant hele 113.000 organisasjoner fra Frivillighetsregistrert. Alt man trenger å gjøre er å laste ned Spire, velge hjertesak(er) og begynne å benytte seg av fordeler. For det unike med Spire er at når du handler i en bedrift i Spire går det automatisk støtte til hjertesaken(e) og litt til deg. Man kan si at det minner om en kombinasjon av Trumf og Grasrotandelen.

Spire gir organisasjonene mulighet til å nå ut til de som heier på dem, men som ikke ønsker å være et medlem. Man støtter valgt hjertesak(er) når man handler i butikkene i Spire, men man trenger ikke være i kontakt med organisasjonen. Med andre ord er Spire lavterskel for å støtte frivilligheten i Norge.

Spire App AS

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 4
4313 SANDNES

Postadresse

Postboks 1051 Lura
4391 SANDNES

Organisasjonsnummer

925506982

Kontakt oss

3 + 2 =